Çalışma Bursları

Kısmi zamanlı öğrenciler üniversitenin tüm birimlerinde çalıştırılabilirler. Birimler, kısmi zamanlı olarak geçici işlerde çalıştırmak istedikleri öğrenci ihtiyaçlarını çalıştırma gerekçeleri ile birlikte ilgili bütçe yılı kapsamında değerlendirilmek üzere SKS Daire Başkanlığı tarafından bildirilen tarihler içerisinde SKS Daire Başkanlığı’na Kısmi Zamanlı Öğrenci Talep Formu ile bildirirler. Kısmi zamanlı olarak çalıştırılan öğrencilerin çalışma süresi haftada en fazla 15 (onbeş) saattir. Çalışma süresinin haftanın günlerine dağılımı, işin başlama ve bitiş saatleri birim yöneticilerince belirlenir.

SKS Dairesi Başkanlığı tarafından, kısmi zamanlı öğrenci çalıştırılacak Birimler ve öğrenci sayıları eğitim-öğretim yılı güz ve/veya bahar yarıyılının ilk iki haftası içinde Üniversitenin internet sitesinde (www.duzce.edu.tr) ve ilgili Birimlerin internet siteleri ile duyuru panolarında başvuru için ilan edilir. Başvuru süresi ilan tarihinden itibaren 10 (on) gündür. (2) Başvuru ilanında, başvuru yeri ve tarihi, başvuru için gerekli belgeler, hangi birimlerde ve ne tür işlerde kaç kısmi zamanlı öğrenci çalıştırılacağı, işin niteliği, öğrencilerde aranan şartlar belirtilir.